Iphone 5s şarj Yeri Bozuldu - IPhone şarj olurken çok. IPhone şarj soketim sorunlu bazen şarj oluyor bazen olmuyor.


Samsung Sarj Giris Yeri Bozuldu Tamiri Cep Hastanesi Samsung Cihaz Soket

IPhone Şarj Soketi Değişimi iPhone şarj soketi değişimi şarj âletinin çok sık kullanılması sonucu oluşan hasarlar nedeniyle gerekli olabilirŞarj pinlerinde kirlenme veya ezilme.

Iphone 5s şarj yeri bozuldu. IPhone Şarj Soketi Temassızlık. Temizledikten sonra kabloyu bükmeden şarj almadı. IPhone şarj bitti şimdi şarj olmuyor açılmıyor.

Çözüm yolu ise şarj soketi değişimi yapılmasıdırBununla birlikte şarj entegresinin de kontrol edilmesi gerekir. Belirli bir süre sonra telefon şarj soketi herhangi bir sebeple temas halinde olabilirTelefonunuzu şarj cihazına taktığınızda pili şarj etmek veya şarj cihazını yukarı aşağı sola sağa zorlamak için aşırı derecede bastırmanız gerekebilir. Aradan zaman geçtikten sonra şarj yeri yine dolmuş.

Arden Teknoloji iPhone Teknik Servisimizde iPhone şarj soketi değişim işlemi işin uzmanı teknik servis personellerimiz tarafından hızlı bir şekilde en uygun fiyatlarla yapılmaktadır. IPhone akıllı telefonunuz şarj olmuyor almıyor telefonu şarj aletine takmanıza rağmen şarj oluyor işareti çıkmıyor ise sorun şarj soketinden kaynaklıdır. Telefonumun şarj girişinde ezik var.

Arkadaşlar iPhone5imin şarj yeri bozuldu. 100 150 değil hocam güldürmesinler ben iphone 4 için yaptırdım 30 liraydı 2el taktır bişey olmaz. Bunu ataş yardımı ile temizledim.

Tüm akıllı telefonlarda olduğu gibi iPhone modellerinide günde en az bir kere şarj etme ihtiyacı duyuyorsunuz. Iphone un şarj giriş yeri bozuldu galiba yardımm. IPhone telefonunuzun şarj soketinde temassızlık yaşıyor sanız büyük ihtimalle cebinizdeki pamukçukları zamanla soketin içerisine dolmuştur ve şarj kablosu tam oturmuyorBu durumda şark soketinin temizlenmesi gerekir.

Şarj soketine kabloyu taktığım zaman şarj olmuyor. İphone şarj soketi nasıl temizlenir hakkında bilgi almak için daha önce yazmış olduğumuz yazıya bakarak öğrenebilirsiniz. Bu tip durumlarda genelde kullanıcı şarj soketinin bozulduğunu düşünse de ilk etapta olan tam.

Fakat yine aynı sorun devam etti. Ekran rengi problemi çoğu zaman yalnızca tek bir tamir yöntemiyle çözülebilen nadir hasarlar arasında yer almaktadır. Telefonumun şarj girişinde ezik var.

IPhone şarj olmuyor şarj soketi sorunlu şarj giriş yeri bozuldu gibi şikâyetlere yol açabilir. IPhone 8 Plus Cep Telefonu Kendi Kendine Kapandı. Yazılım pilinizin ömrünü uzatmak için pilin çok ısınması durumunda aygıtın yüzde 80in üzerinde şarj olmasını engelleyebilir.

IPhone şarj olurken çok ısınıyor. IPhone şarj giriş yeri bozuldu. şarj soketine kabloyu taktığım zaman şarj olmuyor.

Yurt dışından almıştım bütçe yüzünden fakat hayrını görmedim telefonun bi şarj yeri bozuldu bi kulaklık girişi bi içindeki bir entegre dediler garantisi bittiği için bir ton para verdim 6 ay garanti verdiler her şey iyi gidiyordu ki 8. IPhone 5S şarj soketi değişimi fiyatı 149 TLdir. Ürünün soket yeri hasar gördü.

Bu sefer normal şarj olmaya başladı. Cebimdeyken şarj kısmına ufak peçete parçası gibi pislik girmiş. IPhoneunuz soğuduğunda şarj olmaya devam eder.

İphone 5s şarjı değiştim yinede kapanınca açılmıyor 55 doluyor birden düşüyor. IPhone ekran rengi bozuldu bu konuda ne yapabilirim kullanıcılarımızın merak ettiği sorular arasında yer alıyor. IPhone Şarj Aleti Bozuldu taşıma sırasında kablonun eğilip bükülmesi vuruş alma prize Katı şekilde takıp çıkarma gibi nedenlere bağlı olarak ipad Veyahut ipone şarj aleti bozuldu problemi bir hayli kişinin başına gelen bir problem.

IPhone şarj bitti şimdi şarj olmuyor açılmıyor. Telefonu alalı 2 yıl oldu. Şarj sorunum var iPhone şarj olmuyor.

Cevap 14 Görüntüleme 13K. Bende Iphone 5S telefon var. IPhone - iOS Genel.

Telefonumu şarja taktığımda hızlı hızlı şarj gidip geliyor. IPhone 5 ve 5s Tamir İşlemleri ve Fiyatlar. Tüm iPhone modelleri için şarj soketi değiştirme hizmetlerimiz garantili bir şekilde tarafımızca güvenle gerçekleştirilmektedir.

IPhone 5s kulaklık soketi bozuldu ise değişimi uzman ve tecrübeli APPLE teknisyenlerimiz tarafından 30 dakika içerisinde yapılır. şarj olurken çok ısınıyor. IPhone şarj soketim sorunlu bazen şarj oluyor bazen olmuyor.

Galaxy Note General Mobile HTC iphone iphone 5 Iphone5 iphone 5s Iphone5s iphone 6 iphone 6s iphone7 iphone anakart iphone arızalar. IPhone Şarj Soketi Arızaları ve Soket Değişimi. Fiyatlar hakkında bilgi almak ve iletişim için mutlaka bizi arayın 0232 450 0 888.

IPhone şarj giriş yeri bozuldu. Bu sefer hiç şarj almıyor. Yazılma tarihi 10 Şubat 2015 yazan FotoParca Kategori iPhone 121 Yorum.

Iphonesarjaletii YouTube dan ve Instagram dan bizi takip edip destek olursanız yeni videolar da gelicektir. IOS 13 ve sonraki sürümlerde kullanılan İyileştirilmiş Pil Şarjı. Şayet siz de iphone şarj aleti bozuldu ne yapabilirimProblemini yaşayanlardansanız yazımızın devamında konuya yönelik çözüm.

Merhaba arkadaşlar ıpnone 5s şarj sıkıntısı batarya değiştirdik ama yine aynı kapanınca açılmıyor maksimum 55 doluyor sonra bırden düşüyor şarj oluyor gösterıyor ama olmuyor neden acaba. Iphone şarj giriş yeri bozuldu arıyorsanız aşağıdaki bağlantılarımıza göz atmanız yeterlidir. Şarj sorunum var iPhone şarj olmuyor.

Şarj soketine kabloyu taktığım zaman şarj olmuyor. Şarj soketine kabloyu taktığım zaman şarj olmuyor. IPhone Sıfır 5S Aldım Kurulum Dahi Yapmadan Ürünü Şarja Taktım Şarj Aleti Patladı.

IPhone şarj giriş yeri bozuldu. Telefonun bir süre sonra zor şarj olması ya da hiç şarj olmaması. IPhone şarj olurken çok ısınıyor.

IPhoneunuz şarj olurken biraz ısınabilir. Anasayfa Posts tagged iPhone 6 şarj giriş yeri bozuldu. şarj giriş yeri bozuldu.

CepMarkette 2006 yılından bu yana tüm İstanbul ve Türkiyeye A kalite iPhone ekran değişimi yaparak. Bu tamir elbette ekran değişimidir. Apple iPhone akıllı telefonlarında ırsi bir sıkıntı vardır.

Şarj soketi içindeki tozu iyice temizledim zaten temizdi fazla bir toz çıkmadı. Facebook Twitter WhatsApp Payla. IPhone şarj yeri değişimi için en iyi teknik servis koşullarında 100 memnuniyetle çözmek için hizmetinizdeyiz.

Adaptörden kaynaklanabileceğini düşünerek USB kablosunu PC ye taktım. Yardım Iphone 5s orjinal şarj aleti sorunu. Kaça yaparlar bilgisi olan var mı.

Bu sorun bir çok iPhone kullanıcısının başına gelir ki Apple Storelardan bu sebeple teknik destek almak için giden bir çok kullanıcı var. IPhone şarj soketi değişimi fiyat listesi hemen aşağıda paylaşılmıştır. Teknik servisimize gelemeyecek durumda iseniz de kargo gönderim hizmetimizden faydalanarak 3 üç iş günü içerisinde değişim yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Teknosa Kırıkkale mağazasından sıfır iPhone 5S aldım kurulum dahi yapmadan ürünü şarja taktım şarj aleti patladı. IPhoneunuzu ve şarj aygıtınızı daha serin bir yere götürmeyi deneyin. IPhone 5s Kulaklık Soketi Bozuldu Değişimi.


Samsung Tablet Sarj Sorunu Cep Hastanesi Samsung Sarj Aleti Soket


Iphone Sarj Soketi Arizalari Ve Soket Degisimi Fppro


Iphone 5 5s Sarj Sorunu Cozumu Gsm Iletisim Ltd Sti


Telefon Tamiri Panosundaki Pin


Iphone Ekran Karardi Acilmiyor Sorunu Cep Hastanesi Iphone Ekran Telefonlar


Telefonumun Sarj Soketi Girisi Bozuldu Ne Kadara Degisir Iphone 6 Soket Iphone


Tablet Ve Telefonlarda Sarj Soketi Sorunu Cep Hastanesi Soket Bilgi Deyisler


Ipad Sarj Soketi Degisimi Nasil Yapilir Cep Hastanesi Soket Ipad Ipad Mini


Don T Forget Both The Iphone5c And The Iphone5s Use Apple S Lightning Connector Pick One Up Today At Your Local Rad Iphone Battery Iphone 5 Apple Charger


Samsung Tablet Sarj Sorunu Cep Hastanesi Samsung Soket Tablet Bilgisayar


Iphone Sarj Soketi Arizalari Ve Soket Degisimi Fppro


Cep Telefonu Sarj Yeri Bozuldu Fiyatlari Nedir Cep Market 2020 Apple Iphone Soket Iphone 6


Iphone Sarj Soketi Arizalari Ve Soket Degisimi Fppro


Iphone Sarj Soketi Degisimi 2020 Fiyat Listesi Gsm Iletisim


Related Posts