Iphone 5s Kendi Kendine Kapanıyor Açılıyor - Bu işlem için UyutUyandır ve. Chonegha 8 3 yıl önce sordu.


Iphone Surekli Kapanma Problemi Ve Cozumleri Fixplan Turkiye

IPhoneun genetik sorunlarından birisi de şarjı olmasına rağmen aniden kapanması.

Iphone 5s kendi kendine kapanıyor açılıyor. Şarj seviyesi yüzde 40 veya daha üstü olmasına karşın cihazin aniden kapanması durumuyla karşılaşanların sayısı her geçen gün artıyor. Eğer iPhone cihazınızın sürekli kapanmasının nedeni hatalı bir uygulama ise bu adım probleminizi büyük ihtimalle çözecektir. 5s de kapanıyordu.

Benim halen var kendi kendine açılıp kapanıyor Apple logosu çıkıyor kapanıyor açılıyor bunu sürekli yapıyor ta ki şarja takınca düzeliyor şardan. Bu sorun ne yazık ki iPhone 6s ve iPhone 6s Plus kullanıcılarının da canını sıkıyor. Merhaba iphone 11 pro kendi kendine kapanıyor acıyor nedeni pil olduğunu söylediler pili yenisini aldım yine ayni kapanıyor açılıyor.

Sorunun çözümü için ne yapabilirsiniz. Yazımızda iPhone X 8 7 6 5 gibi cihazlarda da görülebilen iPhone sürekli reset atma sorunu çözüm yöntemleri okuyabilirsiniz. SDN Okuru dedi ki.

Sosyal medya da paylaşım yapan iPhone kullanıcıları aynı zamanda Ekşi Sözlükde açılan bir başlıkta da bu sıkıntıyı dile getirdi. Tam bir konuşmanın ortasındayken veya oyunun son kısmındayken iPhone kendi kendine kapanıyor ve açılıyor bu durum oldukça çok can sıkıcı olabiliyor. Bizlerde bu sorun için bir test aşamasına girdik ve elde ettiğimiz verileri sizlerle paylaşmak istedik.

IPhone 5-5s-6-6s-7 ve 7 Plus cihazlarına sahip kişiler soğuk hava sonrasında cihazlarının kendi kendine kapandığını fark edince olanlar oldu. IPhone uygulamalar otomatikmen kendisi kapanıyor. Suya düştü 15 saniye bile kalmadı suyun içinde fakat buna rağmen telefon 1 saat sonra önce ses gitti sonra telefon kendi kendine kapatıp açmaya başladı.

IPhone 5sim mavi ekran olup kapanıp kendine kendine açılıyor. IPhone 5S kendi kendine kapanıyor açılıyor. IPhone açılmama sorunu genellikle eski modellerde görülmekte olup yeni modellerde ise fiziksel sorunlardan kaynaklı olmaktadır.

Telfonum durduk yere ekran donuyo kendi kendine kapatıyor iphone logosu cıkıyor acılıyor neden yapar. IPhone Soğukta Kendi Kendine Kapanıyor. Bu sorunla ilk karşılaşmamız olmadığını belirtelim ve sorunda.

IPhone kendi kendine açılıp kapanıyor. Sorunun çözümü ise şu. Iphone 5s kendi kendine kapanıyor açılıyor iphone kendiliğinden kapanıyor iphone kendi kendine kapanıp açılıyor.

Kurtarma Moduna girmek için iPhoneu kapatmanız ve bilgisayara bağlamanız gerekir. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. İPhone 11 marka telefonu 15 gün önce aldım.

Eğer telefonunuzu birkaç dakika için çökme yaşamadan kapatıp açabiliyorsanız ve günlük bildirim gönderen uygulamaları aklınızda tutabilirseniz AyarlarBildirimlersorun çıkaran uygulamaBildirimlere İzin Veri kapat yolunu takip edebilirsiniz. 24 Nisan 2021 1533. Merhaba beni iphone 5s şarj dışında hiçbir şekilde açılmıyor şarj a takinca şarj oluyor ekrani geliyor sonra elma logosu geliyor sonra bu ayni şekilde devam ediyor ama açılmıyor.

IPhone şarja takılıyken açılıyor ve çalışıyor. IPhoneunuzun ekranı donduysa iPhoneunuz dokunduğunuzda yanıt vermiyorsa veya açılışta takılı kalıyorsa ne yapmanız gerektiğini öğrenin. Bazısı ise iOS 902ye güncellediğini ve sorunu test etme aşamasında olduğunu belirtiyor.

Fakat 2 gündür telefonum şarjı dolu olmasına rağmen kapanıyor kendi kendine yeniden açılıyor. Telefon bilgisayara bağlıyken telefonu yeniden başlatmaya zorlamalısınız. Son bir çözüm olarak her bir.

25 Şubat 2017 1504. Nedir bu sorun işte detaylar iPhoneda kısa süre önce uygulamaların kendiliğinden kapandığına dair sizlerden 30-40 kadar yorum geldi. Tüm mobil cihazlarda olduğu gibi iPhonelarda da kendi kendine kapanma sorunu görülebiliyor.

Kullanıcıların çoğu iPhone 6S veya iPhone 6S Plus kullanıyor ancak bir kullanıcı aynı sorunu iPhone 5Ste yaşadığını söylüyor. Bazı iPhone 6Sler kendi kendine kapanıyor. İphone 5 ekranı durduk yere açılıp kapanıyor yardım.

Şimdi de ekran da sorunlar oluyor ekranda sorunlar. Adımlar kullandığınız iPhone modeline göre değişiklik gösterebilir iPhone 8 ve iPhone X modellerinde önce ses açma düğmesine basın ve. Bir Uygulamanın iPhoneu Yeniden Başlatmaya Neden Olup Olmadığını Belirleme.

IPhone uygulamalar kendiliğinden kapanıyor için size basit ama etkili önerilerimiz olacak. Hiçbir elektronik cihazın sorunsuz çalışacağının garantisi olmadığı gibi telefonların da sorunsuz çalışacağının. IPhone 12 iPhone 11 veya iPhone 6s farketmeden bu sorun tüm iPhone modellerinde sıklıkla rastlanan bir sorun.

45 sene önce şarj soketindeki bozukluk nedeniyle değişim oldu. IPhone da geçenlerde karşılaştığımız uygulamalar kendi kendine kapanma sorunu için bir yazı paylaşmak istedik. Öncelikle zahmet edip cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Cihazım iPhone 6. IPhone Sürekli Restart Oluyor. Kullanırken kapanıyor kendi kendine geri açılıyor lacivert bi ekran geliyor daha sonra beyaz ekran geliyor.

11 Eki 2016 19 SOHGarezZz. Sorunsuz 4-5 saat götürüyordu. Böylelikle iPhone kapandı açılmıyor ne yapmalıyım sorusuna kesin yanıt bulabilirsiniz.

IPhone uygulamalar kendiliğinden kapanıyor elbette tek iOSda olan bir sorun değil. IPhoneunuzun Yazılımını Güncelleyin iOS 3. IPhoneunuzun durup dururken kapanması ender rastlanılan bir sorun değil.

IOs 11 in en son sürümünde iken açılıp kapanıyordu cihaz ama günde 1-2 kez oluyordu. Yaklaşık 6-7 aydan beri iPhone 5s kullanıyorum geçenlerde telefonumun ekranı birden mavi ekran oldu ve yaklaşık 20sn sonra falan apple logosu geldi ve 1dk sonra telefon kendiliğinden açıldı bu gün yine aynısı oldu sizce nedeni ne olabilir çözümü var mı. Ben mesela 5s kullanıyorum 921 üzerinde böyle bir hata almadım.

Karşılaştığımız bu sorunda yaptığımız işlemin dışında birde devam edenler için öneri. ıphone 5 kendi kendine kapanıyor açılıyor şarj olmuyor bazen telefon 60 şarj gösteriyor açılıp kapanıyor 30 iniyor ne yapmam gerekli. IPhone Açılıp Kapanıyor.

Merhaba arkadaşlar ben 65 yıl önce iPhone 5 almıştım. Ses düzeldi bu sefer sim kartı okumama sorunu çıktı. Hard Reset işlemi için yapmanız gerekenler.

45 senedir aynı bataryayı kullanıyorum. Telefonum 10 önce saklama alanı dolu olduğu için kendisini kilitledi ve iphone logosunda takılı kaldı. IPhone telefonum kapandı ve açılmıyor sorunu karşısında yapmanız gereken adımları sizler için bir araya getirdik.

Düzelir diye iOS 12 güncellemesi yaptım.


Iphone Veya Ipod Touch Inizi Guncelleyemiyor Veya Geri Yukleyemiyorsaniz Apple Destek Tr


Iphone 5 5s Sarj Sorunu Cozumu Gsm Iletisim Ltd Sti


Iphone 5s Ekrani Calismiyor Ve Bu Nasil Onarilir Youtube


Bir Sorunun Cevabi Iphone 5s Hala Alinir Mi Teknoloji Haberleri


Iphone Kendi Kendine Kapaniyor Aciliyor Surekli Reset Atma Sorunu


Apple Iphone 5s 16 Gb 4 0 Inc 8 Mp Akilli Cep Telefonu Uzay Grisi Fiyatlari


Iphone 5s Ekran Degisimi Fiyati 250 Tl Gsm Iletisim


Iphone 5s Kapanma Sorunu Kesin Cozum Youtube


Iphone Acilmiyor Logo Gelip Gidiyor Cozumu Akifturan Com


Apple Iphone 5s 16 Gb 4 0 Inc 8 Mp Akilli Cep Telefonu Uzay Grisi Fiyatlari


Iphone 5s Incelemesi Ii Iphone Ve Ipad Turkiye


Iphone Instagram Turkceye Cevirme Cep Hastanesi Iphone Iphone 5s Instagram


Iphone 5 Kapanip Acilma Sorunu Ve Cozumu Youtube


Bir Sorunun Cevabi Iphone 5s Hala Alinir Mi Teknoloji Haberleri


Related Posts