Iphone 5s Orjinal Kasa Fiyatı - İPhone 4 Kasa Değişimi. IPHONE 5S DOLU TELEFON KASASI ELEKTROYAL 16209 TL 16119 TL 3 Ücretsiz Kargo.


Xiaomi 5s Plus Orjinal Ekran Degisimi 320tl Sinirli Sayidadir Xiaomi Mi5splus Xiaomiteknikservis

Tıkla en ucuz iphone 5s ekran seçenekleri ayağına gelsin.

Iphone 5s orjinal kasa fiyatı. İphone 5s Batarya Orjinal GittiGidiyorda. IPhone 6 kasa değişiminde özellikle dikkat edilmesi gereken yeni takılacak kasanın orjinal yada orjinal kalitesinde bir kasa olmasıdır. Iphone 5 Kasa Kapak Full Dolu 5 17990 TL.

38990 TL 26990 TL. IPhone kasa değişimi sonrası telefonun ekranı hariç görsel olarak tamamen yeni ve sıfır bir telefon görünümüne kavuşur. Apple İphone 5 5G Boş Kasa.

Kullanılan ekranlar tam ekran iç ekran ön cam dokunmatik alan. IPhone kasa değişimi işlemi servisimizde ortalama 1 ila 3 saat arasından telefonun modeline göre zaman almaktadır. IPhone Kasa tamir teknik servis ve değişimi tamiri 6 ay teknik servis garantimiz ile birlikte iPhone Kasa konusunda uzman teknik servis ekibimiz tarafından yapılır.

Kasa iPhone 5s kasa değişimi fiyatı 6 ay teknik servis garantisi ile birlikte 200 TLdir. Eğer aynı anda birden fazla arıza için servisimize uğrayacak olursanız toplam fiyatta indirimimiz olacaktır. APPLE İPHONE 5S PİL BATARYA SERVİS 1560 MAH 2020 TARİHLİ SERİ NUMARALI SERVİS KUTULU GARANTİLİ ÜRÜN.

Ad The new iPhone 13 Pro and iPhone 13. Iphone 5S Ekran fiyatları iphone 5s ekran modelleri ve iphone 5s ekran çeşitleri uygun fiyatlarla burada. Çünkü yan sanayi kasalar telefonunuzun anakartının kasılmasına yada diğer parçaların kasılmasına ve temassızlık gibi arızaların belirmesiyle telefonunuzda çok daha farklı arızaların oluşmasına sepeb olur.

Darbe alınması sonucu hasar ezilme çizilme yamulma görmüş olan cihazın kasası orjinal ürün kullanılarak değiştirilmektedirKasa değişimi uzman ve tecrübeli APPLE teknisyenlerimiz tarafından 45 dakika içerisinde yapılmaktadır. IPhone 5s Orijinal Batarya Pil. Nasıl güvenebilirim daha doğrusu bu içimdeki şüpheyi nasıl yenerim sırf.

Hopalör değişimi de ekstra isteniyorsa 70 TLdir. Ekran değiştirme tamamen sterilize edilir statik elektrikten arındırılır ve uzman ve deneyimli APPLE teknisyenlerimiz tarafınca 724 güvenlik kameraları tarafınca denetlenir. IPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelinde kasa arkası camdır.

IPhone 6 telefonunuzun hem ön cam hem kasa değişimi istediğinizde iki onarım işlemi için toplam fiyat 349 TL olacaktır. Sıfır İphone 5s Kasa Siyahuyumlu Ve Kaliteli. IPhone 5 5s SE 6 6 Plus 6s 6s Plus 7 7 Plus 8 8 Plus ve iPhone X modellerinde kasa değişimi yapmaktayız.

IPhone 8 Plus kasa değişimi fiyatı 6 ay XİAOMİ TEKNİK servis garantisi ile birlikte 1250 TLdir. Apple iPhone 5s Orijinal Batarya Pil. Ürün modeli Apple iPhone 5s markasına ait bir bataryadır.

IPhone 5s ekran değişimi fiyatı 120 TL kasa değişimi fiyatı ise 150 TLdir. Orijinal Apple iPhone 5s batarya pil 6 ay garantilidir. Yakuppolt 100 Orjinal Iphone 5s Uyumlu Lcd Ekran Ve Dokunmatik Orjinal Sıfır Ürün Servis Lcd 54867424233.

İPHONE 5S FULL DOLU KASA TAMİR SETİ HEDİYE ORJİNAL EBATINDA. Orijinal batarya kullanımı telefonun şarj süresini uzattığından Apple iPhone 5s serisinde olduğu gibi diğer seriler de. 1 iş günü içinde gönderiyor.

Iphone 5 SE Kasa Kapak Boş. IPhone 5s Ekran Değişimi. IPhone 5s kasa değişimi fiyatı 150 TL ekran değişimi 100 TL batarya değişimi 80 TLdir.

İphone 5s ekran fiyatı orjinal ve kaliteli ürünleri deneyimlemek için hemen sitemize gelin. Kasa arkasındaki cam kırıldığında komple kasa değişimi yapılır. 100 ORJİNAL SERVİS ÜRÜNÜ KUTULU SERİ NUMARALI KIRILMAZ CAM ÖZEL TAMİR KİTİ HEDİYELİ KARGO BEDAVA.

Aradığınız marka ve modeli Telefon Parçasından sipariş verebilirsiniz. 29990 TL 51 İNDİRİM 14990 TL. İphone 5s sahibiyim 35 yıldır pil ömrünü bitirdiği belli pil değişimi istiyorum videolarınızı izledim oldukça güvenilir fakat aklımdaki tek soru orjinal apple pil olduğunu söylemişssiniz birçok tamirciye sormama rağmen hiçbirinde bulamadım hepside orninali servis harici bulamazsın dedi.

IPhone kasa değişimi yaptırmak isteyen kişiler 6 ay garantili kasa değişiminden faydalanabilirler. 270 TL karşılığında telefonunuz ilk günkü kullanımda olduğu gibi tamamen sıfırlanır. IPhone 6 modellerinde kasa arkasında bulunan IMEI numarası değiştirdiğimiz kasalarda yoktur.

Sıfır İphone 5 5s 5c 6 6s 7 7s Orjinal Aux Kablo. Kasa değişimi süresi teknik servisimizde 45 dakika 2 taraflı ücretsiz kargo gönderim hizmetimizden. Kasa değişim işlemleri uzman ve tecrübeli APPLE teknisyenlerimiz tarafından alüminyum kasa ve özel ekipmanlar kullanılarak yapılmaktadır.

IPHONE 5 BOŞ TELEFON KASASI. Mağazamızda bütün model cep telefon orjinal kapak kasa değişimi 1 saat gibi bir zamanda orjinal fabrika çıkışı gibi siz değerli müsterilerimize teslim ediyoruz. IPhone 5s Ekran Cam Değişimi fiyatı 6 ay Cep Hastanesi ile teknik servis garanti kartı 120 TLdir.

Apple iPhone telefonları fabrika çıkışı itibariyle alüminyum alaşım kasaya sahiptirler. Ad The new iPhone 13 Pro and iPhone 13. İphone 5s Batarya Orjinal modelleri İphone 5s Batarya Orjinal özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile GittiGidiyorda.


Xiaomi Ekran Degisimi Panosundaki Pin


Xiaomi Redmi Note 5 Ekran Degisimi Ekran Statik Elektrik Soket


Cool Watch Orjinal Pembe Led Kasa Kirmizi Kayis Unisex Kol Saati Pembe Led Kirmizi


Pin On Cool Watch


Cool Watch Saat Gold Parlak Kasa Siyah Kardon Cool Automatic Unisex 2021 Urunler Amazonlar Parlak


Samsung J7 Ekran Cam Degisimi Fiyati 249 Samsung Galaxy Samsung Ekran


Iphone 8 Arka Kapak Degisimi Iphone8 Apple I 2020


Kisiye Ozel Iphone Plus 6 Plus 6s Mavi Aynali Cam Nano Telefon Kaplama Isme Ozel N11 Trendyol Amazon Hepsiburada Ve Gittig Iphone 6 Iphone Mavi


Vestel Z20 Arka Cam Degisimi Fiyati Fiyati 200 00 Tl Dir Ucretsiz Kargo Uygun Fiyat Orjinal Revize Oem Yedek Parca Cozumleri Guvenli K Cihaz Telefonlar Ekran


Cool Watch Orjinal Siyah Mat Dokunmatik Kasa Pembe Kayis Unisex Kol Saati Isme Ozel N11 Trendyol Amazon Hepsiburada Ve Gitt Pembe Siyah Amazonlar


Xiaomi Mi6 Orjinal Ekran Kasa Ve Kapak Degisimi Bu Is Boyle Yapilir Degisen Panel Jdi Sifir Isik Sizmasi Parmak Izi Sorunsuz Calisir Xiao Ekran Isiklar


Pin On Xiaomi Ekran Degisimi


Xiaomi Mi9t Orjinal Arka Cam Kapak Degisimi Xiaomiteknikservis Xiaomi Mi9t Xiaomiteknik Ekran


Ikinci El Iphone Fiyatlarini Belirleyen 5 Onemli Faktor


Related Posts