Iphone 6 Plus Hangi Renk Alınmalı - En iyi iPhone modelinin en son çıkan iPhone modeli olduğunu düşünebilirsiniz. Hangi iPhone 5Si alırsanız alın aklınıza takılması gereken en son sorun renk bozulması olmalı.


Iphone 8 Plus 128 Gb Fiyati Taksit Secenekleri Ile Satin Al

Daha uzun giden pil süresi.

Iphone 6 plus hangi renk alınmalı. Iphone 6 Uyumlu Apple Watch. Gizlilik istiyorsanız Uzay Grisini tercih edin. Daha küçük ekrana sahip güçlü bir iPhone isteyen müşteriler için tasarlanan iPhone SE roze altın altın uzay grisi ve gümüş renk seçenekleri ile geliyor.

Apple bu hafta başında iPhone SEyi tanıttı. Apple iPhone 6 Plus 6S Plus Kılıfları. İPhone 11 ile hala mükemmel dayanıklılık elde.

Rose-altın renk seçeneği ise hemen ikinci sırada yer alıyor. Arkadaşlar 7 Plus alacağım ama renk seçiminde sıkıntı yaşıyorum silver olan baya güzel görünüyor anten çizgileriyle kamerayla falan uyumu güzel. IPhone 8 ve iPhone 8 Plus Renk Seçenekleri.

IPhone 6 Plus 6S Plus Renk Geçişli Kapak Pembe Kılıf. 16 32 64 128 GB Renkler. Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.

Bu seçimlerden belki de en zoru renk seçimi. Telefonunuzu bir kılıf içine koyacaksanız veya insanların yeni iPhone 8iniz olduğunu bilmesini istemiyorsanız bu sizin en iyi renk seçeneğidir. Focus Pixels özelliğine sahip otomatik netleme.

Apple bu renk seçeneğini cam kaplamalı gövde için sunmadı. Ad Everything For Your Home. 6 yıl önce açıldı 56 yorum yazıldı.

IPhone 11 Batarya Ömrü İncelemesi iphone 11 bataryası kaç mah sorusunun cevabından önce dilerseniz iphone telefonlar arasında pil ömrü bakımından hangilerinin daha uzun ömürlü olduklarına bir bakalım. Anket sonuçlarına gelecek olursak siyah uzay grisi renk seçeneği 49 ile açık ara önde. Diğer yandan Plus modellerin görece büyük boyutlu cihazlar olduklarını ve şarj süresinin diğerlerine göre biraz daha uzun sürdüğünü de hatırlatalım.

Eğer hala hangi iPhone 6yı alacağınıza karar veremediyseniz bu sohbete kulak verebilirsiniz One More Thing ile ilgili daha detaylı bilgi almak için. Ümit Türk 11 Mayıs 2020 - Telefon. LG G2de kullandığım 3000mAhlik pilin ne kadar büyük rahatlık olduğunu bildiğim için 6 Plusta bulunan pilin daha uzun süre dayanacağını tahmin etmem zor.

Beyaz ile yeşil arasında kaldım sizce hangisi. Arkadaslar bildiginiz uzere 5s de gold rengi piyasaya suruldu ve cok sevildi neredeyse gold altin gibi degerlendi bende kismet olursa i6 alacagim gold rengi cok guzel ama bugun cevahirde inceledim uzay grisi cok yakismis hele ki ekrana siyah cok ayri karizma katmis sizce iphone 6 ya yakisan renk hangisi. 39000 TL 27 İNDİRİM.

XR şimdiye kadar incelediğimiz en uzun ömürlü iPhone olsa da bu ödül şimdi iPhone 11 Pro Maxe gidiyor. Bu nedenle hangi iPhone modelini seçmeniz. Optik görüntü stabilizasyonu yalnızca iPhone 6 Plusta mevcut True Tone flaş.

Ultimate Apple iPhone 6 iPhone 6 Plus Unboxing. IPhone 6 piyasaya çıkalı 1 ay oluyor ama bulmak neredeyse hala mümkün değilBu bölümde iPhone 6 ve iPhone 6 Plusı karşılaştırıyor yorumlarımızla birlikte son bir kez daha tartışıyoruz. IPhone 7 Plusa göre 120 dolar daha düşük fiyatlı olan iPhone 6s Plusta etkileyici bir çift lens kamera A10 yonga gibi özellikler ne yazık ki bulunmuyor ve bu model yalnızca 32 GB ve 128 GB versiyonlarla geliyor.

2020 yılının en iyi iPhone modelleri için En iyi iPhone 2020 rehberimize göz atabilirsiniz. Apple Jailbreak 613 Semi Çıktı. IPhone 6 Plusın teknik özelliklerine bakın.

Ekranı 4 inçtir diyagonal. Ben de bu cihazı almayı düşünen kişilere kendi gördüklerimi aktarmak ve alacak kişinin kriterlerine göre daha isabetli bir seçim yapmasını sağlamak en azından iPhone alıp almama kararını vermesi için bu yazıyı yazıyorum. Merhabalar Bir iPhone 6 kullanıcısıyım ama alana kadar o kadar çok şey okudum ki insanın kafasını karıştırmaktan ileriye gitmediler.

Şimdi iPhone 6 Plus ile yine büyük keyifle oynuyorum. IPhone 8 Plus Gümüş Altın ve Uzay Grisi renk seçenekleri ile satın alınabilir. Appleı diğer markaların birkaç ay sonra sararan grileşen renkli cihazlarından ayıran biraz da bu ayrıntılara verdiği önem ve bu konuda Applea güvenin.

Altın beyaz veya siyah. White Silver vs Black Space Grey vs Gold. IPhone 6 Plus ise 2915mAh.

Ad The new iPhone 13 Pro and iPhone 13. Appleın iPhone 6 ve 6 Plus modellerinin yankıları sürüyor. Ön yüzeyi düz camdır.

Tüm merak edilen soruların cevabı iPhone 6s Plus ile iPhone 6 Plus karşılaştırması içeriğimizde. Buy Now Save Big. İPHONE 6 PLUS LCD EKRAN VE DOKUNMATİK TOUCH 1.

Space Grey Hangi Renk 22092017 Today I was lucky enough to get my hands on all 3 colours of the iPhone 8 Plus so in this video Im doing a brief comparison of the Space Grey Silver and. Tıpkı iPhone 6s ve iPhone 6s Plusta olduğu gibi. IPhone 6 1810mAh pil ile geliyor.

Ancak Apple her yıl üç farklı iPhone modeli çıkarmaya başladı. Nesil Piyasaya çıkış yılı. KALİTE ORJİNAL GÖRÜNTÜ KALİTESİNDE GARANTİLİ 6 PLUS.

9 yıl önce açıldı 56 yorum yazıldı. We unbox both the iPhone 6 and iPhone 6 Plus in space grey w. Uzay grisi gümüş altın roze altın Arka kapaktaki model numarası.

15µ piksele sahip 8 megapiksel iSight kamera. IPhone 6s Plus ile iPhone 6 Plus Karşılaştırması Daha önce detaylı bir şekilde incelediğimiz iPhone 6s ailesi donanım 3D Touch ve kamera tarafında revizyonlara uğruyor ve tasarımsal olarak da renk seçeneklerine Rose Gold ekleniyor. 2018de iPhone XS iPhone XS Max ve iPhone XR Türkiyede bir arada çıkan modeller olmuştu.

Yani ilk 3 gün içerisinde satılan 13 milyon iPhone modelinin sadece 26 milyonu iPhone 6s Plusken yaklaşık 105 milyonu iPhone 6sten oluşuyor. Merhabalar s10 plus alıcam ama hangi renk alsam karar veremiyorum. Bir iPhone 7 Plusınız varsa iPhone 8 Plus satın almak mantıklı bir tercih olmayacaktır.

Yeni 4 inç iPhone SEnin Özellikleri Peki iPhone SE alacaksanız hangi renk seçeneğinden yana. Yeni cihazlardan satın almayı planlayan kullanıcılar önce hangi modeli istediğine karar vermek sonra da her iki model için depolama kapasitesi ve renk gibi önemli tercihleri yapmak zorunda.


Iphone 8 Plus 128 Gb Fiyatlari Ozellikleri Ve Yorumlari En Ucuzu Akakce


These Are The 4 Types Of Color Of An Iphone You Can Buy Acessorios Iphone Celular Iphone 6s Celulares Iphone


Apple Iphone 7 Plus 32 Gb 5 5 Inc 12 Mp Akilli Cep Telefonu Gumus Fiyatlari


Iphone 6s Plus Ile Iphone 6 Plus Karsilastirmasi Youtube


Iphone 8 Plus 64 Gb Akilli Telefon Uzay Grisi Vatan Bilgisayar


Iphone 8 Plus 128 Gb


Iphone 6 6 Plus Ve Renkleri Incelemesi Apple Store Zorlu Center Macerasi Youtube


Iphone 6s Plus 32 Gb Rose Altin Fiyatlari Ozellikleri Ve Yorumlari En Ucuzu Akakce


Iphone 7 Plus Fiyati Vatan Bilgisayar


Iphone 12 Lerde Buyuk Eksiklik Kullanamayacaksiniz


Iphone X Renkleri Iphone Renkler Cihaz


Iphone 8 Plus Fiyati Apple Turkiye Garantili Vatan Bilgisayar


Iphone 6s Plus 32 Gb Akilli Telefon Gold Vatan Bilgisayar


Iphone 11 128 Gb Mor Apple Tr


Related Posts