Iphone 6 Sıvı Teması Nasıl Anlaşılır - Anakart başarısız olursa kartın değiştirilmesi gerekirKartın yenilenmesi cihazınızı yenilemek olarak da ifade edilebilir. Telefonların en önemli parçaları arasında anakart yer alıyorCihaza ait tüm bağlantılar ve devreler bu anakart ismi verilen parça üzerinde bulunuyor.


Iphone Sivi Temasi Tamiri Istanbul Sisli Iphone Uzman Servisi

IPhone suya düştükten sonra eğer tuzlu suya düştüyse genelde karşılaşılabilecek arızalar ahizeden ya da iç kulaklıktan ses gelmeme ısınma problemi ekran kararması flaşın yanık kalması şarj.

Iphone 6 sıvı teması nasıl anlaşılır. 2006dan sonra üretilen iPhonelarda ve çoğu iPod aygıtında aygıtın suyla veya su içeren sıvıyla temas edip. IPhonelarda sıvı temas göstergeleri vardır. Servislerin suya düşen iPhoneun anlamasının 1.

Sıvı teması olan telefonunuzu servisimize getirecek olursanız telefonunuz öncelikle işleme alınır. İçi açılmış tamir görmüş iPhone nasıl anlaşılır için yapmanız gereken ilk şey telefon paketindeki Apple sertifikalı mühre bakmaktır. Sıvı teması olmuş garanti dışı diyerek 11500 liralık telefona 6 bin lira değişim ücreti çıkardılar.

IPhoneunuzu açmak için minimum 72 saat beklemeniz akıllıca olacaktır ancak bu sürenin ardından birkaç gün daha cihazınızı şarj etmemenizi tavsiye ederiz. IPhone 6 Anakart Arızası Nasıl Anlaşılır. Bu sıkça yaptığımız bir işlemdir.

Bu iPhoneun sıvı teması durumuna göre değişecektir. İphone 6 serisinde şarj entegresi arızası olduğunu nasıl tespit edebilirsinizBu içerikte iphone 6 şarj entegresi arızasını nasıl tespit edip onarım yaptığımızdan veya değişim yaptığımızdan bahsedeceğim. IPhone 12 Sıvı Hasarı.

IPhone 6 Sıvı Teması Tamiri iPhonelar sıvı ile temas ettiklerinde pillerinden ayrılamadıkları için çok çabuk oksitlenmeye başlarBu gibi durumlarda mümkün olan en kısa sürede servisimize başvurmanız gerekmektedir. Peki iPhone anakart arızası nasıl anlaşılır anakart arızası nedir. IPhone 6 Plus modelinde görülen dokunmatik arızası da kronik olarak nitelendirebileceğimiz bir.

IPhone 6 Plus telefonunuz suya düşerek sıvı temasa maruz kaldıysa telefonunuzu kapatın ve kesinlikle açmayınız. IPhoneun suya düşmesi durumunda acil olarak yapmanız gereken bazı şeyler var. Bu sebeple telefona ait bu parçanın arızalanması büyük bir sorun oluyor.

IPhoneu tekrar açabilmek için ne kadar beklemeniz gerektiğini söylemek zor. Bir telefonun başına gelebilecek en büyük talihsizlik sıvı temasıdır. Firmamız iPhone anakart onarım işlemini en ekonomik fiyatlarla gerçekleştirmektedir.

IPhone 6 servis hizmetimiz uzman teknisyenler tarafından gerçekleşmektedir. Çünkü temas eden sıvı cihazınızın en önemli ünitesi olan anakartına zamanla. IPhone SE ve üstü modeller için başlatılan indirim kampanyası.

Iphone sıvı teması tamiri fiyat iphone sıvı teması nasıl anlaşılır iphone sıvı teması tamiri iphone sıvı teması garanti iphone sıvı teması değişim ücreti iphone sıvı teması uyarısı iphone sıvı teması ses gelmiyor iphone sıvı teması tamir ücreti iphone 6 sıvı teması açılmıyor iphone 6. Teknik serviste telefonunuz dikkatlice parçalarına ayrılarak parçalar özenli bir şekilde kurutulur ve temizlenir başta anakart olmak üzere her bir parçaya voltaj testleri yapılır. Eğer başınıza böyle bir durum gelmediyse bile bu tarz durumlarla karşılaştığınızda neler yapabileceğinizi bilirseniz iPhoneununuzun kurtulma ihtimali çok yüksek olacaktır.

Telefonun suya düşmesi üstüne sıvı dökülmesi ve birçok durumda sıvı teması. Bu makale için Googleda en çok aranan kelimeler. IPhonelar sıvı ile temas ettiklerinde pillerinden ayrılamadıkları için anakart üzerinde enerji dolaşmaya devam eder sıvı iletken.

Ancak dikkat etmeniz gereken bir şey var sıvı temas cihazı anında değil zaman içinde bozar bu yüzden çok acil. Sıvı teması gören iPhone özel solisyonlar kullanılarak ultrasonik makineler ile yıkanır. Darbe esneme veya sıvı temasından kaynaklanan arızaların tamamına sürdürülebilir çözümler sunuyoruz.

6 aylık iPhone12 cihazımın Face ID özelliği çalışmamaya başladı ayrıca pusula da çalışmıyordu bunun sonucunda servise verdik. Çünkü genellikle anakart sorunlarının çözümü anakartın değişmesi şeklinde oluyor. IPhone 6 sıvı temas tamiri alanında uzman teknik servis ekibimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak iş yoğunluğumuza göre 3 ila 5 iş günü arasında yapılarak 365 gün yedek parça ve işçilik garantisi altında siz değerli müşterilerimize teslim edilirTüm Türkiyeden bizlere göndereceğiniz arızalı cep telefonlarınız.

IPhone 6 cihazınızın anakart arızasının ücretsiz tespiti işlem süreci ve fiyatlar hakkında detaylı bilgi için Online Whatsapp hattımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Darbe alan düşen ya da sıvı teması olan akıllı telefonlarda dokunmatik ekran bozulabilir ya da hiç çalışmayabilir. IPhone su teması yaşandığı zaman bazı işlemler uygulayarak telefonunuzun zarar görmesini engelleyebilirsiniz.

Cihazınızdaki belirtileri kontrol ederek iPhoneunuzun sıvı temasına uğrayıp uğramadığını anlayabilirsiniz. Anakart tamirlerinde başarı oranım. Eski iPhoneların kulaklık jakını kontrol edin.

Hala iPhone deneyiminizi sekteye uğratacak kusurlar taşıyabilirler. IPhone Sıvı Teması İçin Hızlı Kontrol SIM tepsisini çıkartın. IPhone 6 Plus Sıvı Temas Tamiri.

Sıvı temasına uğramış telefon vakit kaybetmeden bir teknik servise götürülmelidir. Son dönemde Apple firmasının yapmış olduğu batarya değişimleri için indirim kampanyası maalesef başlıkta belirtilen modeller için geçerli kılınmamıştır. IPhone 6 Sıvı Teması.

Ama bazen sıvı temas göstergelerine sıvı ulaşmaz ve göstergeler bozulmaz. IPhone 6 anakart tamiri Apple Özel Profesyonel teknik servisimiz Andromobileda. Sıvı teması halinde bu göstergeler renk değiştirirler.

IPhone Sıvı Teması Onarımları. Garanti kapsamına girmesi için herhangi bir sıvı teması. IPhone 6 anakart.

IPhoneun suya düştüğü nasıl anlaşılır. IPhone 6 cep telefonunuz herhangi bir kaza sonucunda sıvı temasına uğradığında öncelikli olarak cihazınızın en kısa zamanda profesyonel bir tamir hizmeti görmesidir. Kırmızı sıvı teması göstergesi olup olmadığını kontrol edin.

Anakart arızalarının büyük çoğunluğu sıvı teması yere düşme ve yan sanayii şarjlardan kaynaklanmaktadır. IPhone 7 6 ve 5 Modelleri Sıvı Teması. IPhone sıvı teması durumunda yapılacaklar.

IPhone veya iPod sıvı örneğin kahve ya da meyve suyu nedeniyle hasar görürse sıvı hasarı için uygulanacak servis Appleın Bir Yıllık Sınırlı Garantisi kapsamında değildir ancak tüketiciyi koruma yasaları kapsamında sahip olduğunuz haklar olabilir. Sıvı Teması Nasıl Giderilir. IPhone suya düştü ne yapmalıyım diye düşünüyorsanız size önce neleri yapmamanız gerektiğinden ve doğru bildiğiniz ama aslında yanlış olan şeylerden söz edelim.

En kısa sürede telefonunuzu en yakın servise ulaştırınız. Fakat bunun yanı sıra mühendislik hatası olan ve kullanıcıya bağlı olmayan dokunmatik sorunları da vardır. Yenilenmiş iPhoneların garantisi sıfır iPhonelar kadar kapsayıcı ve uzun olmaz.

SIM yuvasına bir ışık tutun.


Pin Su Newsdigitali


Iphone Parmak Izi Ekleme Cep Hastanesi Iphone Iphone 5s Iz


Iphone Sivi Temasi Ve Sivi Hasari Durumlari Icin 10 Ipucu Sihirli Elma


Iphone Cihazin Su Ile Temas Ettigi Nasil Anlasilir 2 El Alimlarda Dikkat Ediniz Iphone Haber


Iphone Cihazin Su Ile Temas Ettigi Nasil Anlasilir 2 El Alimlarda Dikkat Ediniz Iphone Haber


Iphone Veya Ipod Da Olusan Su Ve Diger Sivi Hasarlari Garanti Kapsaminda Degildir Apple Destek Tr


Telefon Sarj Soketi Temassizlik Cep Hastanesi Soket Telefonlar Cihaz


Iphone Unuzdaki Yan Dugmeyi Ana Ekran Dugmesini Ve Diger Dugmeleri Kullanma Apple Destek Tr


Iphone Sivi Temasi Nasil Anlasilir Youtube


Iphone Sivi Temasi Nasil Anlasilir Youtube


Ghost Screen Nedir Cep Market Apple Iphone Samsung Galaxy Cihaz


Telefon Ekraninda Cizik Giderme Cep Hastanesi Ekran Telefonlar


Iphone Sivi Temasi Ve Sivi Hasari Durumlari Icin 10 Ipucu Sihirli Elma


Iphone Sivi Temasi Ve Sivi Hasari Durumlari Icin 10 Ipucu Sihirli Elma


Related Posts