Iphone Akasya Randevu - Randevu almak konusunda İstanbulda iseniz Akasya sizler için olmazsa olmaz seçeneklerden birisi olarak dikkat çekiyor. Apple Store Akasya AVMnin zemin katında Güney A Girişinin yakındadır.


Apple Akasya Home Facebook

Daha önceden randevusuz gelenlere gün içerisinde ileri saatlere sıra veriyorlardı.

Iphone akasya randevu. Yine de bu konuda yapılabilecek bazı şeyler var. Akasyanın mağaza kodu. Apple marka cihazlarınızın garantisi.

Türkiyenin ikinci Apple Storeu sonunda açıldı. Merhaba Arkadaşlar Bu videoda sizlere iPhone telefonumun garanti süresinin bitmesine sadece 3 hafta kalmasına rağmen nasıl değiştirdiğimin hikayesini anlat. Az önce hem Akasya hem de Zorlu için randevu sorgulaması yaptım.

Uzun süredir arızalı olan iphone 5 ürünüm ilk başta açma kapama düğmesi arızalandı sonra arka kamera gitti pil 25 kapanıyor için nerede ise 3 aydır randevu almaya çalışıyorum. İstanbulda Anadolu yakasında Akasya AVMde bugün açılan Apple Store sayesinde Türkiyedeki Apple Store sayısı 2ye yükselmiş oldu. Randevuyu 18062021 tarihine saat 1400e verdiler.

Bunun nedeni sırada olan iPhone kullanıcı sahibi yoğun olduğundan dolayı bu. Bugun vardi randevu gidemedim sana verirdim ama zaten sen ist degildirkardes yapacak bisey yok ya bi akrabana yada tanidiga verip akasya yada zorluya getireceksin onlarda sana sifirini verecek tabi ikna yeteneginde olacak ben iki kere sifirladim baska yere goturme telefonun icine ederler kontrol kalemiyle telefon acmaya calisan adam gordum ben aman ha. Apple Store Akasya İstanbul şehrindeki en kapsamlı ve en profesyonel hizmeti sizlere sunan şirketlerin başında geliyor.

Fakat her zaman teknik servis randevusu alabilmek mümkün olmuyor. 5 Apple Store Akasya Direk Randevu Linki. Telefonunuzda bir sorun oluştuğu zaman Apple Store servislerinden online olarak randevu almanız gerekir ancak genellikle doludur.

Mağazaya geldiğinizde doğrudan Genius Bardan veya rezervasyon yaparak teknik destek alabilirsiniz. Akasya meydan girişi ile DryClean Express tabelalarının yanında yeraltı seviyesi P1 Yeşil bölümündedir. Dilerseniz online alışveriş yaparak ücretsiz ve temassız teslimattan yararlanabilirsiniz.

İPhone Akasya Sağlam Touch IDyi Çalışmaz Halde Teslim Etti. Hâl böyle olunca Zorlu Center ve Akasya AVMde bulunan iki Apple Store mağazasından randevu almak da git gide zor hale gelmeye başladı. İşte esas zorluk burada başlıyor.

Apple iPhone cihazınızda yada diğer cihazlarınızda teknik sorun ile karşılaştığınızda randevu alabilirsiniz. O gün ve saatte mağazaya gittim ertesi güne teslim edeceklerini bildirdiler. İkisi de 5 gün dolu.

Akasya AVM Apple Store mağazasından 11062021 tarihinde telefonumun bataryası nin çabuk bittiğini bildirerek randevu aldım. Apple Store Akasya Center kaçıncı katta. IPhone kullanıcılarının genel sorunlarından biri de garanti konusudur.

Saat 2350 den itibaren randevu ekranına gir 1 dk da bir yenile zorluda zor bulursun yer akasya da kesin çıkacaktır saat 0015 e kadar dene ben 2 adet aldım öyle randevu hatta cihazımı da değiştirdiler sıfırı ile Randevu işini hallettim hocam teşekkür ederim ilginiz için yinede 1. Apple Store Akasya AVM şikayet ve yorumları okuyabilir Apple Store Akasya AVM şikayet hattını arayabilir ve ürün şikayetlerini inceleyebilir aldığınız ürün ve hizmetlerle ilgili Apple Store Akasya AVM yorumlar şikayetler görüşler öneriler ve teşekkürlerinizi bildirmek için alttaki iletişim formunu doldurup bize gönderebilirsiniz. Her baktığınızda hiç boş yer görünmüyor mu.

Apple Storedan randevu alamıyor musunuz. Diğer aksamlar sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. İPhone 7 cihazımın sadece batarya performansında sıkıntı vardı.

3 iCloudun kapalı olup olmadığını kontrol etme. Randevu alamayan arkadaşlar sabah erkenden gidip mağzada sıra alabilirler cumartesi günü akasya avm deki apple mağzasına randevusuz gittim mağzada sıraya girip kayıt yaptırdım 15 saat sonra sıram geldi işimi hallettim bir konu açıyorsunuz ama mağzaya hiç gitmediniz sanırım yok 12 den sonra deneyin falan filan. Apple kullanıcıları için işkenceye dönüşen Apple Store Randevusu nasıl alınır.

Apple Randevu Nasıl Alınır. Sonrasında ilgili cihazı seçip randevu için zaman seçimine gelebilirsiniz. Bir çok Apple kullanıcısı ne yazık ki aynı durumda ve bir türlü randevu alamıyor sorunlarımıza çözüm bulamıyor ve hatta değişim kapsamında bile olan iPhonelarımızı değiştiremiyoruz.

Apple Store Randevusu Almanın 4 Püf Noktası. Apple Store Akasya Randevusu. Akasya - Apple Store - Apple TR Apple Akasya.

R588 Demek ki arada 4 mağaza açmış Apple dünya çapında Öncelikle Apple kimliğiniz ile giriş yapmanızı isteyecektir. Bu yazıdaki önerilerle umuyorum ki kısa zamanda randevu. IPhone servise verilmeden önce neler yapılmalı hangi aşamaları tamamladıktan sonra servis daha verimli olur bu videomuzda bunları anlattık.

4 Apple Store Zorlu Center Direk Randevu Linki. Apple Retail Storelar Akasya ve Zorlu nasıl randevu alınır. Randevu nasıl alındığına dair detaylı bilgileri.

Apple randevu alma yazımızda son olarak Apple destek hattı numaralarına yer vereceğiz. 2 Bilgisayardan iPhonenumu bul kapatma. Appleın Türkiyedeki müşteri potansiyeli oldukça fazla ve Türkiyede iPhone iPad ve iPod Touch kullanımının artmasıyla birlikte mağazalardaki yoğunluk da oldukça fazla hale gelmiş durumda.

Apple Store Zorlu Center veya Apple Store Akasya şubelerinden randevu alabilmek için online rezervasyon hizmetini kullanmanız gerekmektedir. Bu işin resmen cılkını çıkardıkları için artık randevusuz bakmıyorlar. Bu yazıda Apple ile randevu almanın yolları hakkında bazı öneriler yapacağız.

Aman diyim daha sık bulunuyor diye Mac randevusu alıp da iPhone götürmeyin almıyorlarmış. Akasya Apple Randevu AlmaBirçok Apple kullanıcısı bir Apple randevusu almakta sorun yaşıyorAslında bu sorunun üstesinden gelmenin hiçbir yolu yoktur. Açığız ve sizi karşılamaya hazırızMağazalarımıza randevusuz veya Uzmanla bire bir alışveriş için rezervasyon yaparak gelebilirsiniz.

Apple Storedan rezervasyon yaptırmak oldukça zordur. IPhone 6 almak retina 5K ekranlı iMace göz atmak veya şöyle bir dolaşmak isterseniz Akasya AVMdeki Apple Storea uğrayabilirsiniz. Genius Bar Rezervasyonu ve Apple Destek Seçenekleri - Apple TR Mağazalarımız yeniden açıldı.

Kullanmakta olduğunuz iPhone iPad veya Mac bilgisayarınız bozulduğu zaman gidebileceğiniz en iyi teknik servis tabii ki de Apple Store olcaktır. Daha önce Akasya ve Zorluya Macbook ve iPhone değişimi için gittim kimlik falan sormuyorlar. Herkesin güvenliği için müşterilerimizden maske takmalarını talep ediyor ve mağaza içindeki kişi sayısını sınırlıyoruz.

İşte randevu almanın püf noktaları. Şu saate kadar açık. Pil değişimi için randevu ile 06102021 tarihinde İstanbul Apple Akasyaya götürdüm.

Appledan randevu almak zordur derler.


Apple Panosundaki Pin


Akasya Apple Randevu Alma Cep Hastanesi Akasya Almanca


Iphone Ekran Kirildi Ama Dokunmatigi Calisiyor Cep Hastanesi Iphone Ekran


Iphone Sunglasses And Apple Image Iphone Apple Accessories Apple


Apple Akasya Home Facebook


Iphone Restore Nasil Yapilir Cep Hastanesi Iphone Uygulamalar Yazilim


Iphone U Istanbul Zorlu Center Apple Store A Goturdum Youtube


Apple Akasya Home Facebook


How To Book An Apple Technical Support Appointment 2021


How To Book An Apple Technical Support Appointment 2021


Apple Limited Warranty And Apple Zorlu Ce Apple Community


Apple Akasya Home Facebook


Iphone Alarmi Calmiyor Cozuldu Cep Hastanesi Iphone Uygulamalar


Apple S Zorlu Center Store In Istanbul Wins Design And Engineering Accolades Engadget


Related Posts