Iphone 5s Parmak Izi Tamiri Fiyatı - Appleın Türkiyede anlaşmalı olduğu tek marka olan aynı zamanda orijinal sertifikalı ve garantili parçalar kullanarak gerçekleştireceği onarım ve değişim işlemleri için CPRteknik mağazalarına gelebilirsiniz. IPhone 5s Parmak İzi Okuyucu Tamiri.


Pin On Xiaomi Ekran Degisimi

CepToys İphone 5S Lcd Ekran Dokunmatik Beyaz 15990 TL 0.

Iphone 5s parmak izi tamiri fiyatı. Telefon tamir bakarak deyil yillar verilerek öğrenilir. 5s in home tuşu bozuldu. 1 müşteri incelemesi 23000 10000.

Tamir süresi 1 iş günüdürTamir işlemi gerçekleştirildikten sonra 6 ay GSM İletişim teknik servis garanti kartı ile birlikte telefonunuz sizlere teslim edilmektedir. IPhone 5S tamiri ve teknik servisi hizmeti almak istediğinizde fimamızdan yardım alabileceğiniz alternatifleri değerlendirebilirsiniz. İphone 5s Parmak İzi modelleri İphone 5s Parmak İzi özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile GittiGidiyorda.

9 rows Bu serilerde parmak izi ekrana gömülü olduğundan henüz arıza çıkardığına rastlanmamıştır. IPhone 5 5s 5c modelleri için tüm tamir işlemleri ve fiyatları yazımızda belirtilmiştir. Tecrübeli ekibimiz ile yapılan bu işlem kapsamında müşterilerimize 6 ay garanti sunulmaktadır.

IPhone 5s Ekran Fiyatı. İşletmemizde iPhone 5S parmak izi tamiri yapılabilmektedir. Touch id bu cihazda etkinleştirilemiyor diyor.

İphone 5s Parmak İzi GittiGidiyorda. İstanbul Beşikta ş 11102021. Yüksek Mağaza Puanı var.

IPhone 5S parmak izi onarımı tesisimizde yapılabilir. Birçok kullanıcı iPhone 7 parmak izi tamiri için parmak izini silip yeni bir tane ekliyor. Home tuşu değişimi fiyatı 50 TLdir.

1 müşteri puanına dayanarak 5 üzerinden 500 puan aldı. Gittigidiyordan veya benzeri bir siteden alacağım ho. Başka bir parmağınızı kaydetmeyi deneyin.

IPhone 5s Açılmasını gösteren videoApple iPhone 5s Servis Onarım işlemleri iç. Parmak izi okuyucusu ise tamir edilmeye çalışılır. Ayarlar Touch ID ve Parolaya gidip iPhoneun Kilidini Açma veya iTunes ve App Store seçeneğinin açık olduğundan ve bir veya daha fazla parmak izi kaydettiğinizden emin olun.

IPhone 5s Siyah Ekran Lcd Tamir Seti Hediyeli 1 indirim. 1 ADET iPhone 5S HOME TUŞU PARMAK İZİ OKUYUCU SENSÖRÜ TOUCH ID Servis Orjinali 1 ADET 7 PARÇA TAMİR SETİ. Eskiden yaptırılan yer vida ve parmak izi okuyucuyu çalmış ekran sahte.

IPhone 5S tamiri ve. SATIN ALDIĞINIZ ÜRÜN 1530 DAN ÖNCE SİPARİŞ EDİLMİŞSE KARGONUZ AYNI GÜN GÖNDERİLİR. Parmak izini kullan Use Touch ID For bölümü altındaki seçenekler devre dışı.

Telefon İlk Aramada Meşgule. IPhone 5s home tuşu parmak izi okuyucu tamir fiyatı 200 TLdir. Tamir bilgisi ve fiyatlarını öğrenmek istediğiniz iPhone modelini aşağıdan seçerek açılan sayfadan detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

IPhone ayarlarından Touch ID Parola bölümünü seçin parmak izlerini seçerek Parmak İzlerini Sil seçeneğine tıklayın. Apple iPhone 5s 10 Eylül 2013 tarihinde duyuruldu. Zhanlida T-8000 50Ml Cep Telefonu Çerçeve Cam Lens Onarım Çok Amaçlı Yapıştırıcı Tutkal 3700 TL 0.

Tornavida ve plastik açma araçları gerekir. IPhone 5s Teknik Servis Anakart Ekran Değişimi Parmak izi okuyucusu tamiri. IPhone için tamir hizmeti almak istiyorsanız doğru sayfadasınız.

1530 DAN SONRA VERİLEN SİPARİŞLER ERTESİ İŞ GÜNÜ KARGOYA VERİLİR. PARMAK İZİ OKUYUCUSU TAMİRİ. Ally General Mobile Discovery 4G Orj Şarj Soket Mikrofon Bordu.

6 Parmak İzini Silin ve Yeni Parmak İzi Ekleyin. IPhone 5s Parmak İzi Tamiri. IPhone 5s ekran değişimi fiyatı 120 TLdir.

Bizi arayabilir ve onarım süreci süresi ve diğer önemli detaylar hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu cihazın tamiri daha önceki modellerinkiyle benzerdir. IPhone 13 Pro Max Tamir Fiyatları iPhone 13 Pro Tamir Fiyatları iPhone 13 Mini Tamir Fiyatları iPhone 13 Tamir Fiyatları iPhone 12 Pro Max Tamir Fiyatları.

Touch ID Bu iPhoneda Etkinleştirilemiyor Hatası ve Çözümü için Ayarlar Settings Touch ID Şifre Passcode Parmak izi ekleme Add a Fingerprint menüsüne eriştiğinizde burada listelenen parmak izinin bulunmadığını göreceksiniz. İşlemler 6 ay garantilidir ve aynı gün yapılır. Deneyimli ekibimizle yürütülen bu süreç kapsamında müşterilerimize 3 ay garanti sunulmaktadır.

Tamir işlem süresi ve diğer önemli detaylar için bizleri arayabilir ve bilgi alabilirsiniz. Parmak izi ile şifre açma özelliği ile Apple markası gerçek manada bir devir açmayı başardı. Aygıtınızın kilidini açmayı kolaylaştıran parmak izi kimlik algılayıcısı Touch IDyi iPhone 5s veya daha yeni bir modeli iPad Pro iPad Air 2 veya iPad mini 3.

50 olma ihtimali vardır. Ad The new iPhone 13 Pro and iPhone 13. Recep Bulat ve 3 başka katılımcı Bir Kılavuz Oluşturun.

Özellikle ekran değişimi aşamalarında home tuşu flexinin kopartılması telefonun yere düşmesi sonucu home tuşunun kırılması touch id soketinin yerinden ayrılması ve ilgili alanda meydana gelen oksitlenme sorunlarından dolayı parmak izi okuyucu çalışmaz hale gelebilir. Parmak izi de çalışmıyor. 430 430 - 430.

1 iş günü içinde gönderiyor. CUMARTESİ GÜNLERİ KARGO. GSM ya da CDMA olarak 16 32 64 GB kapasiteli Gümüş Altın ve Uzay Grisi renklerinde mevcuttur.

19000 TL 18890 TL 0. IPhone 5S home tuşu parmak izi okuyucusu bir çok sebepten dolayı arızalanabilir. İPHONE 5S LCD ekran dokunmatik 8 PARÇA MONTAJ SETİKIRILMAZ CAM.

Olursa ücreti 100 TLdir. IPhone 5s Parmak İzi Tamiri. Yüz tanıma ve parmak izi gibi teknolojik adımlar doğru kullanıldığında inanılmaz rahatlık ve güvenlik sağlayan harika buluşlardır.


Iphone 5s Teki Parmak Izi Okuyucunun Performansini Arttirmak Iphone Ve Ipad Turkiye


Iphone Parmak Izi Ekleme Cep Hastanesi Iphone Iphone 5s Iz


Iphone 7 Kamera Cami Degisimi Cep Hastanesi Iphone Canta Statik Elektrik


Xiaomi Mi 6 Ekran Degisimi Siyah Renk Parmak Izi Calisir Xiaomi Xiaomimi6


Iphone 5s Home Tusu Degisimi Fiyati


Iphone Home Tusu Parmak Izi Okuyucu Touch Id Calismiyor


Apple Panosundaki Pin


Touch Id Etkinlestirilemiyor Hatasi Cozumu Cep Hastanesi Iphone 5s Iphone Harita


Iphone Home Tusu Parmak Izi Okuyucu Touch Id Calismiyor


Iphone Home Tusu Parmak Izi Okuyucu Touch Id Calismiyor


Apple Iphone 5s Home Tusu Parmak Izi Okuyucu Fiyatlari Ve Ozellikleri


Iphone 5 5s 5c Home Tusu Orta Tus Tamir Fiyatlari Ankara Iphone Servisi Iphone Teknik Servis Ipad Tamiri Ipod Tamiri Iphone Tamircisi


Iphone X Ekran Cam Degisimi Fiyati 650 Cep Hastanesi Iphone Ekran Teknik


Orijinal Unlocked Apple Iphone 5s 16 Gb 32 Gb Rom Ios Dokunmatik Kimlik Parmak Izi 4 0 A7 Ips 4g Cep Iphone 5s A1533 A1457 Kullanilan Iphone 5s 16gb Lte Mobile4g Lte Aliexpress


Related Posts