Iphone 6 Ana Ekran Duvar Kağıdı - IPhone Duvar Kağıdı Değiştirme Adım - Adım Ayarları açın. Daha sonrasında Yeni Bir Duvar Kağıdı Seç kısmına tıklayınız.


Iphone Wallpapers Iphone 5 Apple Iphone Wallpaper Hd Apple Wallpaper Iphone Iphone Wallpaper

Samsung Galaxy S3 duvar kağıdı sorunu 9 yıl önce açıldı 19 yorum yazıldı.

Iphone 6 ana ekran duvar kağıdı. IPhoneda kilitli ekran veya ana ekran için duvar kâğıdı olarak kullanılacak bir görüntü veya fotoğraf seçin. 1920 x 1080 2208 x 1242den küçültülmüş Paralaks Duvar kağıdı. İphone 6 plus icin tasinabilir batarya onerileri 7 yıl önce açıldı 24 yorum yazıldı.

Bu bölümde İnternetten indirdiğiniz veya iPhone SEnin kamerasıyla çektiğiniz kendi resimlerinizi seçebilirsiniz. Ayarları açın ve sonra sol tarafa dokunun deDuvar kağıtları ve parlaklık. Açılır pencere belirdiğinde fotoğrafı yalnızca kilit ekranı duvar kağıdı yalnızca ana ekran duvar kağıdı olarak veya her ikisini de ayarlayabilirsiniz.

31 HD Girly iPhone Duvar Kağıtları 5. Duvar kağıdı olarak da bilinen arka plan görüntüsü ile iPhone 6 ana ekranını kişiselleştirebilirsiniz. Ana ekrandan Ayarları başlatın.

İPhone veya iPadiniz Kilit ekranında Appleın varsayılan duvar kağıdı ile birlikte gelir ancak Appleın galerisindeki başka bir görüntüylee birkaç hareketli duvar kağıdından birine veya hatta 3D Dokunduğunuzda animasyon yapan bir Canlı Fotoğrafla değiştirebilirsiniz iPhoneunuz veya. IPhoneda kilitli ekran veya ana ekran için duvar kâğıdı olarak kullanılacak bir görüntü veya fotoğraf seçin. Nesil ve iPad mini Ekran.

IPhoneda zaten hareketli duvar kağıtları galerisi bulunmaktadır. İki bölümden birinden bir görüntü seçtiniz mi bunu kilit ekranı ana ekran. Dinamik ve durağan görüntüler arasından.

İki telefonda da ayını duvar kağıtlarını kullanabiliriz. 1334 x 750 Duvar kağıdı. Bu makaledeki adımlar iOS 92de bir iPhone 6 Plusta gerçekleştirildi.

Aslında iPhone 6 ile iPhone 6s arasında çok fark yok. Ana ekran iPhoneunuzun kilidi açıldığında görüntülenir. 2 Kendi Fotoğrafınızı Duvar Kağıdı Olarak Ayarlayın.

7 iPhone 5 iPhone 6 ana ekran duvar Kağıdı - karpuz arka plan PNG. 7 Dosyaları Kullanarak Duvar Kağıdı Koleksiyonunu Yönetme ve Eşitleme. İOS 9da iPhoneda Ana Ekran Arka Planının Duvar Kağıdını Değiştirme.

Ayarlar bölümünden Duvar Kağıdı kısmına tıklayınız. Bu adımlar iOS 9 çalıştıran diğer iPhone modellerinde çalışır ancak iOSun önceki sürümlerinde biraz değişebilir. IPhone 6 Duvar Kağıdı Değişimi Nasıl Yapılır Resimli Anlatım İlk olarak Ayarla giriniz.

1920 x 1080 Duvar kağıdı. Duvar Kağıdı Kaynağı 1. Masaüstü Arka Planı Olarak Bir Slayt Gösterisi Duvar Kağıdı Nasıl Oluşturulur 3.

İşte iPhone için 3d sade duvar kağıdı temaları. Ancak duvarkağıdını Appleın galerisinden başka bir fotoğraf hareketli duvarkağıtlarından birisi ya da 3D Touch ile canlanan bir Live Photo ile değiştirebilirsiniz. 3 Duvar Kağıdı Uygulaması Kullanma.

1 Ayarlardan Wallpaper Seçmek. 1024 x 768 Paralaks Duvar Kağıdı. Retina ekranlı iPad mini Ekran.

IPhone 5 5C 5S SE ve iPod 5. IPhone 2512 XS XR X 1187 için 6 HD Beyaz Duvar Kağıdı 4. IPhone 6 ve 6 Plus cihazınız için HD çözünürlükte ana ekran kilit fotoğrafı tema şeklinde kullanabileceğiniz duvar kağıtlarıyla telefonunuzu kişiselleştirerek çok daha güzel bir hale getirin.

Sizin için beğendiğimiz birkaç tane yeni iPhone 6 duvar kağıdı paylaşalım. Duvar Kağıdı sekmesine giriş yapın. Aşağıdaki duvar kağıtlarından istediklerinizi sağ tıklayıp bağlantıyı farklı kaydet seçeneği ile indirebilirsiniz.

Dinamik ve durağan görüntüler arasından seçim. İPad 2 gen ve iPad mini için Ekran. IPhone 5 Kağıt Bilgisayar monitörü Tema duvar Kağıdı - Karpuz ananas yaprakları PNG.

8 Kestirmeler ile Duvar. Belki iPhoneunuzu güzel veya havalı görünen bir kılıfa sokarak diğerlerinin telefonlarından farklı turmasını sağlayabilirsiniz ancak herhangi bir kılıfa para vermeden de etkileyici ana ekran ve kilit ekranı duvar kağıtlarını kullanarak iPhone 6 veya iPhone 6 Plusınızın farklı görünmesini sağlayabilirsiniz. IPhone 6 Artı Ekran.

2048 x 1536 Duvar kağıdı. 2-Ayarlar bölümünden Duvar Kağıdı seçeneğine dokunun. Ayrıca iOS altındaki arka planı akıllı telefonunuzda ayarlama yöntemi.

Hazır duvar kağıtlarından ya da galerinizden bir görüntü seçin. Kilitli ekran iPhoneunuzu uyandırdığınızda görünür. Bir iPhone 6 ve 6s için.

IPhoneda Hareketli Duvar Kağıdı Nasıl Yapılır. Son olarakta indirmiş olduğunuz duvar kağıdını seçiniz. Ayarlar Duvar Kağıtları ve Parlaklık Yeni Duvar Kağıdı Seç bölümüne gidin.

Oluşturulan bu canlı fotoğrafları telefonunuzun ana ekranında ve kilit ekranında kullanabilirsiniz. 5 iPhoneda Webten Wallpaper İndirmek. İPhone 6 Plus ve 6s Plus için.

1024 x 768 Duvar kağıdı. Dinamik ve durağan görüntüler arasından seçim yapabilirsiniz. Yeni Live duvar kâğıdınızı çalışırken görmek için Kilitli ekranı basılı tutun.

Yeni duvar kâğıdınızı görmek için iPhoneunuzu kilitleyin veya Ana ekrana bakın. 01Ağu2015 - iPhone Wallpapers. IPhone 6 iPhone 7 Kilit ekranı duvar Kağıdı - metin kutusu PNG.

Canlı Fotoğrafları Ekran Resmi Olarak Ayarlama. IPhoneda duvar kâğıdını değiştirme. IPhone veya iPadiniz Kilit ekranında Appleın varsayılan duvar kağıdıyla birlikte gelir.

Bu işlem tamamlandıktan sonra cihazınızdaki Ana Sayfa düğmesini tıklayın ve yeni duvar kağıdınızı tüm ihtişamıyla göreceksiniz. IPhone ve Android için 65 Ücretsiz WhatsApp Arka Plan Görüntüsü Alın 2. Duvar Kağıdı ayarları Kilitli ekran veya Ana Ekran için bir görüntüyü veya fotoğrafı duvar kağıdı olarak ayarlamanızı sağlar.

Dinamik duvar kağıtları hareket eder ancak iPhone SEnizin pil gücünün de artması gerekir. 4 Live Photoyu Duvar Kağıdı Yapmak. Iphone 6 duvar kağıdı iphone hakkında daha fazla fikir görün.

6 iPhone Wallpaper Ölçüleri. Şimdi dokunduğunuzda bir liste açar Yeni bir duvar kâğıdı seç. Her İkisine Ayarla butonuna tıklayın.

1334 x 750 Paralaks Duvar Kağıdı. Yeni Bir Duvar Kağıdı Seç sekmesine tıklayın. Burada Ana ekran ve Kilit ekranı duvar kağıtlarına hareket ekleme konusunda iki seçenek arasından seçim yapabilirsiniz.

1-Öncelikle iPhoneunuzun Ayarlar bölümüne gidin. 2048 x 1536 Paralaks Duvar Kağıdı. 1136 x 640 Duvar kağıdı.

IPad küçük retina Ekran.


Apple Logo Shelf Gin Cool Wallpaper Sc Iphone6s Apple Logo Wallpaper Iphone 6s Wallpaper Iphone Homescreen Wallpaper


Iphone 6 Plus Home Wallpaper Iphone 6 Plus Wallpaper Apple Wallpaper Cellphone Wallpaper


Iphone 6 Home Screen Wallpaper Homescreen Iphone Phone Apps Iphone Iphone 6 Home Screen


Iphone 6s Home Screen Wallpaper 100122 Iphone Homescreen Wallpaper Live Wallpaper Iphone Iphone 7 Plus Wallpaper


What Does Your Iphone S Home Screen Look Like Submit Yours Iphone Organization Ios App Iphone Iphone Life


Homescreen Wallpaper For Iphone 6 6s 7 And Iphone 6 6s 7 C Cuptakes Easter Wallpaper Iphone 6s Wallpaper Homescreen Wallpaper


Iphone Homescreen Wallpaper Iphone 7 Wallpapers Iphone Wallpaper


Best Home Screen Wallpaper Screen Wallpaper Home Screen Wallpaper Hd


Iphone 6s Wallpaper Homescreen 6s Homescreen Iphone Wallpaper Iphone App Layout Homescreen Iphone Iphone Apps


Here S 100 Awesome Iphone 6 Wallpapers Apple Wallpaper Iphone Ios 7 Wallpaper Original Iphone Wallpaper


Apple Logo Shelf Kin Cool Wallpaper Sc Iphone6s Iphone Homescreen Wallpaper Apple Wallpaper Iphone Apple Wallpaper


Homescreen Wallpaper For Iphone 6 6s 7 And Iphone 6 6s 7 C Cuptakes Cuptakes Wallpapers Iphone Wallpaper Pretty Wallpapers



Goksel Ozden Adli Kullanicinin Iphone 6 7 8 Plus Wallpaper Panosundaki Pin Arkaplan Tasarimlari Telefon Duvar Kagitlari Iphone Duvar Kagitlari


Related Posts