Iphone 6 Ipuçları Ve Kısayollar - Bunu yapmak için Toplu Yeniden Boyutlandırma kısayoluna erişmek için önce aşağıdaki indir düğmesine tıklayacağız. Get directions home send your ETA and start listening to the news just by asking Siri.


Sleeve For Macbook And Macbook Pro 15 Inches Laptop Pouch Ipad Speakers Speaker

Metin boyutunu tercihinize göre ayarlayın.

Iphone 6 ipuçları ve kısayollar. IOS - iOS 5 - iOS 14. Apple Eko sistemin bir parçası haline gelmiştir ve iPhone ne yapabilirim keşfetmek isteyen bazı basit hileler ve ipuçları listesi burada. 20 iPhone İleti İpuçları ve About You Do not Know Tricks Gitti bizim arkadaşlar düz eski metin formatında iletişim kurmak için kullanılan günleridir.

It will launch official in September 2019 you can turn on a system-wide Dark Mode very easily. IPhone 6 bar için smartphone çarşı yükseltti bir telefondur. Sonraki sayfalarda bu ipucu ve püf noktalarını inceleyebilirsiniz.

Shortcuts includes over 300 built-in actions and works with many of your favorite apps including Contacts Calendar Maps Music Photos Camera Reminders Safari Health as well as any app that supports Siri Shortcuts. Otomatik tamamlama sonuçları kullanılabilir olduğunda incelemek için yukarı ve aşağı oklarını seçmek için Enter tuşunu kullanın. Appleın iPad iPod ve iPhone modelleri ile 20-80 kat arası büyütme sağlayan kamera aparatı ProScope - Apples iPad iPod and iPhone models from 20 to 80 times magnification enables the camera mount ProScope.

Bu makale bu sorunların her biri için çok kullanıcı karşılaşmak zorunda olduğu bazı çok yaygın iPhone 6 Tricks ve en kolay çözüm sunmaktadır. İPhoneda fotoğrafları toplu olarak yeniden boyutlandırma talimatları. Since Live Photos are nothing more than a glorified built-in GIF generator on the iPhone 6 S and 6 S Plus theres no reason why you shouldnt be able to get this exclusive feature on an older iPhone.

Use the Shortcuts app to. Analizler ve İyileştirmeler ekranında Analiz verileri bölümüne dokunun. Daha önce çok fazla yardımcı program görmemiş olmanıza rağmen artık uyumlu veri telefonlarında ödeme yapmak veya belirli NFC etiketlerini kullanmak için günden güne kullanmayı bırakmadığımız bir teknoloji.

While taking a Live Photo does eat up a lot of processing power which the A9 chips can handle perfectly older iPhones can still manager fairly wellno 3D Touch needed. Uyarmadan Apple Kısayollar uygulamasında kısayol bağlantılarını engellemeye başladı iOS ve iPadOS. IPhone ve iPadde Kısayolları Kullanarak Fotoğrafları Birleştirin.

Hemen AppStore hesabınıza girip birbirinden farklı ve renkli klavye uygulamalarını deneyebilirsiniz. Artık birleşik resminiz hazır. If youve got iOS 13 on your iPhone at time of writing its available as a public beta.

Introduced with iOS 9 Low Power Mode is an easy way to extend the battery life of your iPhone when it starts to get low. Takasyolu sizi eşyalarınızı takaslayabileceğiniz diğer eşya sahipleri ile buluşturuyor. Kısayollar Appleın iOS 12 ile yayınladığı güçlü bir otomasyon uygulamasıdır.

You can remove an app or game youve added on Facebook from your settings. Sizlere bu haberimizde iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için 40 ipucu ve püf noktasını sunacağız. 13 iOS 6 İpuçları ve Gizli Özellikleri iPhone 5 secrets iOS 6 new features iPhone 5 sırlarını iOS 6 yeni.

IPhone Xs ve iPhone Xs Max için yararlı ipuçları ve tavsiyeler - Teknoblog 2048 1108 How to Manually Set Up APN Internet Settings on iPhone 6 6s 7 7s 8 iOS 11 - YouTube. Kişiselleştirilmiş çıkartmalar için GIF ekleyerek itibaren mesajlarınız daha ilginç hale getirmenin yollarını bol vardır. IPhone 3G iPhone 3GS iPhone 4 iPhone 4S iPhone 5 iPhone 5C iPhone 5S iPhone 6 Plus iPhone 6S Plus iPhone SE iPhone 7 iPhone 7 Plus iPhone 8 iPhone 8 Plus iPhone X iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone SE2 iPhone 12 iPhone 12 mini iPhone 12 Pro iPhone 12 Pro Max.

İPhoneda NFC nerede ve işlevi nedir. IPhoneunuzda Ayarları açın ardından Gizliliki tıklayın. Telefon ekranını aşağıya taşıyın ardından Analiz ve İyileştirmeye tıklayın.

Your iPhone lets you know when your battery level goes down to 20 and again at 10 and lets you turn on Low Power Mode with one tap. IPhone 6 Battery Connector Terminal Jumper Ways Is Not Working Repairing Diagram Easy Steps to. NFC neredeyse tüm orta menzilli cep telefonlarında temel bir gerekliliktir.

Bunun için Kısayollar uygulamasını kullanacağız. Takasyolu sizi eşyalarınızı takaslayabileceğiniz diğer eşya sahipleri ile buluşturuyor. Ad The new iPhone 13 Pro and iPhone 13.

Metin boyutunu ayarlamak için gidin Ayarlara - Ekran Parlaklık - Metin Boyutu ince ayar ve tüm sistem genelinde metnin boyutu. IPhone 6 Battery Connector Terminal Jumper Ways. Bu yakın zamanda oluşturulmamış bir iCloud bağlantısına sahip bir bağlantı kurmaya çalışırsanız uygulamada şunun gibi bir şey söyleyen bir bildirim göreceksiniz demektir.

İpuçları ve Püf Noktaları Öğreticiler-Safari-iPhone ve iPadde Safaride Web Sayfalarını Otomatik Kaydırma. Resmi telefonunuza kaydetmek için Bittiye ve ardından Kamera rulosuna kaydete dokunun. Bu noktada ekran Kısayollar uygulamasına geçecektir.

IPhone cihazlarının klavye uygulamasından sıkıldıysanız işte size çözüm. Böylece fotoğrafları kullanarak birleştirebilirsiniziPhone ve iPadde ücretsiz kısayollar. Kullanabileceğiniz basit bir geçici çözüm var.

İşte iPhone kullanıcılarının cihazlarını daha etkili şekilde kullanmalarını sağlayacak ipuçları. 10 İpuçları ve hileler iPhone Know About isteyebilirsiniz 6. Ekranın sağ üst köşesindeki Ekle düğmesine tıklayın.


Ev Dekorasyonunda Teknolojiyi Kullanan Anneler Icin Isiltili Musluk Hediye Edebilirsiniz Iscep Anindabankacilik Tekno Led Faucet Faucet Decorating Mistakes


Iphone X Kisayollari Ve Ipuclari Nelerdir Nasil Kullanilir Ios 11 El Hareketleri Akilli Gundem


Ios 12 Kisayollar Uygulamasi Nasil Kullanilir Sihirli Elma


Windows Da Sistem Klasor Ve Kisayol Simgelerini Degistirme Sonsuz Teknoloji Klasor Bilgisayar Deviantart


Iphone Ve Ipad De Kisayollar Uygulamasi Nasil Kullanilir


Huawei Mate 10 Ve Mate 10 Pro Duvar Kagitlari Teknoloji Teknoloji Haberleri Tablet Bilgisayar


Windows 10 Da Sahipligi Al Secenegi Nasil Eklenir Aorhan Blog Windows 10 Uygulamalar


En Iyi 6 Vsco Filtresi Giyilebilir Teknoloji Teknoloji Haberleri Fotograf


Iphone Kisayol Ekrani Nedir Ve Ayarlari Nasil Yapilir Youtube


Nasil Apple In Ios Kisayollari App Icin 18 En Iyi Kisayollar 2021


Winscp De Gizli Klasorleri Goster Klasor Ctrl Teknoloji


Iphone Ve Ipad De Kisayollar Uygulamasi Nasil Kullanilir


Ios 12 Kisayollar Uygulamasi Nasil Kullanilir Sihirli Elma


Iphone Ve Ipad De Kisayollar Uygulamasi Nasil Kullanilir


Related Posts