Iphone Batarya şoklama Cihazı - Yine de bu yöntemi evde denemekte kararlıysanız piyasada satılan batarya şoklama cihazı olarak satılan cihazlar satın alarak deneme yapmanız iyi sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Batarya Şoklama Nasıl Yapılır.


Batarya Soklama Cihazi Iphone 5 11 Pro Max One Mobile Bilisim

Batarya şoklama evde de uzman yardımıyla yapılabilir.

Iphone batarya şoklama cihazı. 9V pil ve basit düzeneklerle şoklama yapmaktan daha güvenli bir ortam sunulmuş olsa da şoklama cihazına verilecek paranın yeni bataryaya verilmesi daha mantıklıdır. Selam arkadaŞlar bu vİdeom da sİzlere uzun zamandir kullanilmayan cİhazlarimizda karŞilaŞilan bataryalarin Şarj almama sorununa deĞİndİmŞarj almayan batarya. Bunun için cihazın şarjı 0 olana kadar kullanmanız ve ardından cihazı açmaya çalışmadan şarja takmanız gerekir.

Yazımız iPhone cihazlarla ilgili olsa da bu durum diğer akıllı telefonların bataryaları için de aynıdır çünkü tüm akıllı telefon üreticileri batarya konusunda şu anki en ileri teknoloji olan lityum-ion piller kullanır ve her ne kadar yazılım desteğiyle optimize edilse de zaman içinde bataryaların performanslarını kaybetmeleri kaçınılmazdır. Akıllı telefonunuzun pilinde kimyasal bir yaşlanma sorunu var ise yani pil ömrü azaldıysa ve şarj bitiş süresi çok düşükse pil şok işlemini deneyebilirsiniz. Relife Android - Ios - Oppo - Huawei Batarya Şoklama.

IPhone 7 ve üzeri tüm cihazlarınızda kullanıma uygun 7 parça tamir seti. Hepinize merhaba arkadaşlar bu videomuzda batarya nasıl şoklanır onu gösterdik iyi seyirler videoyu beğenip kanala abone olmayı unutmayalımşarj az gidiyor. 105636 TL KDV İncele.

ICharger Batarya Şoklama Cihazı Güvenli Alışveriş Aynı Gün Kargo. Mega-İdea iCharger Batarya Şoklama Cihazı. Android Güç Kaynağı Kablosu.

Jc Id Vs1 Batarya Ekran Tester. IPhone Batarya Sorunu Ve Çözümü - iPhone 5. Pil şoklama cep telefonu batarya pil gittigidiyorda cep telefonu aksesuar kategorimizde en uygun fiyata pil şoklama batarya pil ürünlerini bulabilirsiniz.

9787 TL KAMPANYA DUYURULARIMIZDAN HABERDAR OLMAK İÇİN E-BÜLTENİMİZE. 6 Batarya Şoklama Cihazı Nedir. Warnİnguyari bu İŞlem esnasin da lÜtfen bİlgİ aliniz bataryayi Şoka verİp kesİnlİkle bekletmeyİn en fazla 10 15 dk bekleyİn sonra Çikartin aŞiri beklemed.

Telefon Bataryası Nasıl Tamir Edilir. Bu şekilde pillerin ömrünü bir süre arttırmak mümkün olacaktır. Batarya Şoklama Cihazı Var Mı.

Akılı universal şarj aletibatarya şoklama cihazı. Mechanic Batarya Şoklama Cihazı Güvenli Alışveriş Aynı Gün Kargo. 21127 TL KDV İncele.

Batarya Şoklama Cihazı Nedir. Android Board Güç Kablosu. Cep Telefonu Aksesuarları Telefon Şarj Aletleri Telefon Ekran Koyucu Cam.

Batarya Şoklama Cihazı Iphone 5 - 11 Pro Max. Bazı telefon modellerinin bataryaları için batarya şoklama cihazları bulunmaktadır. Iphone batarya sorunları kalibrasyon denilen bir uygulama sonrası da çözülebilir.

17400 TL OSS Team. Diğer videolarım için takipte kalın. Mega-İdea iCharger Batarya Şoklama Cihazı.

Cihaz dolsa bile en az 1 saat daha şarja bırakıp sonrasında kullanıma devam edebilirsiniz. Araç şarj başlıkları bataryalar cep telefonu aksesuarlar cep telefonu kasaları - iphone. IphoneSamsung Batarya Şoklama Cihazı.

Video size yardımcı oldu ise desteğinizi göstermek adına beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın. Best S-160 Isıya Dayanıklı Profesyonel Manyetik Tamir Pedi. Bu cihaz ile bataryanızı bağlamanız ve belirtilen süre zarfında şarjda bırakmanız halinde telefonunuzun bataryası şoklanacaktır.

IPhone Batarya Test Kablosu ve Şoklama Bordu. 14405 TL KDV İncele.


Oss Team W209 Batarya Soklama Cihazi Ios Android One Mobile Bilisim


Olu Batarya Soklama Hayata Dondurme Iphone 6s Youtube


Batarya Soklama Cihazi Iphone 5 11 Pro Max One Mobile Bilisim


Batarya Soklama Cihazi Iphone X Ve 7 Plus Da Dahil Tum Iphone Lar Fiyatlari Ve Ozellikleri


Cep Telefonu Batarya Soklama Nasil Yapilir Eniyiandroid Com


Iphone Batarya Soklama Nasil Yapilir Iphone Battery Shocking Fixed Youtube


Iphone Batarya Soklama Cihazi Fiyatlari Ve Ozellikleri


Batarya Soklama Cihazi Iphone 5 11 Pro Max One Mobile Bilisim


Sunshine Batarya Soklama Android Icin One Mobile Bilisim


Batarya Tester Soklama One Mobile Bilisim Teknolojileri


Iphone 4 5 5s 6 6s 7 Acilmiyor Sarj Olmuyor Cozum Viyolens Viyolens


Sunshine Ss 909 Batarya Soklama Ios Android Fiyatlari Ve Ozellikleri


Batarya Soklama Youtube


Iphone Universal Sarj Aktivasyon Test Cihazi Nedir Nasil Kullanilir Www Tabletparca Com Youtube


Related Posts