ıphone 5s Sim Kart Takma - Sim kart hasar görmüş olabilir özellikle nano veya mikro sim kullanıyorsanız ve sim kartınız da orjinal değil boyutu kesilerek küçültülmüş ise temas sorunları sebebiyle görmeyebilir. Sim kart yerleştirilme işlemi bittikten sonra iPhone tarafından sim kart tanınmıyorsa telefon kapatılıp açılabilir veya uçak modu açılıp kapatılabilir.


Iphone 5 Sim Karti Takma Donanimhaber Forum

Ad Compare 300 Mobile Plans 30 Providers And 30 Phones.

ıphone 5s sim kart takma. Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opium Mar -- 29 Mart 2013. İphone 6 sim kart takma işleminde cihazın sağ bölümündeki sim kart tepsisini çıkardığınızda şekilde görüldüğü gibi sim kartınızı tepsi içine yerleştirerek tepsiyi yavaşça yuvasına yerleştiriniz. Bir operatörün nano SIM kartını kullanabilirsiniz.

You Could Save Big on Your Next Bill. Donanımsal ise uzman ve tecrübeli bir APPLE teknisyeni tarafından sim kart yuvasının tamirideğişimi yapılması gerekmektedir. İnce uçlu elektrik kablosu kullanın.

SIM kartınızı tepsiden çıkardıktan sonra yeni SIM kartın bir köşesinde bulunan çentiğe dikkat edin. Bu modellerde ayrıca nano SIM kart için bir SIM tepsisi de bulunur. 1 iPhone cihazımıza sim kartımızı takalım ve hücresel ağ üzerinden etkinleştirme yapmaya çalışalım.

IPhone 5s iPhone 5c ve iPhone 5. 2 Önceki adımda hata aldıktan sonra şimdi de sim kart takılı halde Wi-fi Kullanmayı Dene butonuna basalım. Sim kartın şeklinde tasarlanan bu yuvaya kartı yerleştirin ve bu sefer iğnesini hiç kullanmadan kartı yuvaya yerleştirin.

Ad Check Out iphone 5s simcard tray on eBay. Sim kartı çıkar bi o köşeleri doğru yerleştirdiğine emin misinkusura bakma paint özürlüyüm Dşu resimdeki yerlerle sim kartı eşleştirÇip olan kısım alta gelecek. Sim kart Pin kodu nasıl açılır.

Pin 4 rakamdan oluşan ve üç defa üst üste yanlış girdiğinizde kilitlenmektedir. GSM ağlara ve bazı CDMA ağlara bağlanırken hücresel servisleri kullanmak için Mikro SIM kartı iPhone 4 ve iPhone 4S veya Nano SIM kartı iPhone 5 veya daha yenisi gereklidir. Bu durumda ise kartınızın değişmesi gerekmektedir.

IPhone sim kart okumuyor ise bu makalemizi baştan sona okumanızı tavsiye ederiz. Bahsettiğim diğer sim kart takma yöntemlerden farklı olarak iPhonea iğnesiz sim kart takmanın üç farklı yolunu daha anlatmak istiyorum. İPhone 5S SIM Kartını Takma.

İphone 6 Sim kart takma. Ad Sort filter 100s of Plans to Find the Best Deals. Find A Great Value Mobile Plan In Just 60 Seconds With Finders Comparison Tools.

Ad Sort filter 100s of Plans to Find the Best Deals. Sim kart okumama ve görmeme sorunlar ise genelde sim kartta bir sorun olduğunu gösterir ancak telefon yuvasında da bazen sorun olabilmektedir. Takmanız için bir SIM kartı verildiyse iPhoneu ayarlamadan önce onu takın.

3 gündür ıphone 5 imi kullanamıyorum geçersiz siz sim takılı değil ve sim yok yazıyorteli açıp kapattımsimi. Compare SIM Plans Pricing and Data Inclusions from Australias Top Providers. Sim karatın takılma şekli ise yuvaya işlenmiştir.

Eklediğim bu yöntemleri de yine iPhonea sim kart takarken kullanabilirsiniz. İphone 6 sim kart takma. Belirli iPad modellerinde eSIM ile bir hücresel veri planı ayarlayabilirsiniz.

IPhone SIM Yok hatası veya SIM kart takılı değil uyarısıyla karşılaşıyorsanız sorunun çözümü için aşağıdaki işlemleri uygulayabilirsiniz. Compare SIM Plans Pricing and Data Inclusions from Australias Top Providers. İphone tüm modelleri için ve ipad sim kartlı modelleri için sim kart takma ve çıkarma işlemleri nasıl yapılır.

Fill Your Cart With Color Today. Etkinleştirme işlemi sırasında hata alırsanız ikinci adıma geçelim. Bazı kullanıcılar da SIM kart takılı değil uyarısını görebiliyor.

IPhone 7 sim kart takma. Yeni SIM kartı tepsiye yerleştirin. Dikiş iğnesi yahut ataç bulamayanlar sim kart yuvasını açarken ince uçlu.

İphone 6 ve İphone 6Plus modelleri nano Sim teknolojisi kullanmaktadır bu yüzden varolan Sim kartınız nano değilse değiştirmeniz gerekmektedir Nano sim kart değiştirme işleminizi operatörünüzün yetrkili bayiilerinden yapabilirsiniz. Puk ise 8 rakamdan oluşan 10 defa üst üste girdiğinizde kilitleniyor. You Could Save Big on Your Next Bill.

Çünkü sim kartın çalışmama sebebi yazılımsal da olabilir donanımsal da. Sim Kart görmeme neden olabilir. İphone 5 serisi nano sim kart kullanır yani büyük standart sim kartları desteklemez bu.

Akıllı telefonunuzda uçak modunu etkinleştirin ve daha sonra bu modu kapatın. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Yazılımsal ise bir kaç işlem yapılarak sorun sizler tarafından çözülebilir.

İphone 5s ve iphone 5c için sim kartı nasıl takmanız ve çıkarmanız gerekir aşağıda bulunan resimde gösterilmiştir. Yine de Sim kart telefon tarafından tanınmıyorsa bütün işlemler tekrar baştan yapılmalıdır. IPhone7 de çıkardığınız sim yuvasını sim kartı yerleştirin.

İphone 6 sim kart takma nasıl yapılır. ÇÖZÜM MİKRO SİM KART SİM KART Genellikle 64KB lik sim kartlarda sorun yaşatmaktadırİphone 4 ve 4s Kesik Simkart kullanmayın veya kullanıyorsanız başka bir arkadaşınızın sim kartını deneyin. İphone 6 nano sim kartı destekler bu yüzden mobil operatörünüzden aldığınız nano sim.

Çentik nedeniyle kart tepsiye yalnızca tek yönde takılabilir. Bu acidan bakacak olursak guzel bir. IPad için de benzer şekilde sim kart takıp çıkartma ya da değiştirme işlemi uygulanabilmektedir.

Ardından tepsiyi aygıttan çıkardığınız şekilde tutarak yerine tam olarak yerleştirin. Siz sim kart alin diyorsunuz haklisiniz ama bazi arkadaslar yurt disindan getiriyor ve pasaport kaydi yaptirmadan verilen yasal surelerini kullanmak istemiyorlar bunun icinde telefonun bazi ozelliklerini kullanmak istiyorlar.


Apple Iphone Ipad Sim Karti Takma Cikarma Resimli Anlatim Android Format


Iphone Se 5s How To Insert Remove A Sim Card Youtube


Iphone Sim Karti Nasil Cikarilir Teknoon


Iphone A Sim Kart Nasil Takilir 13 Adim Resimlerle Wikihow


Iphone 6 Sim Kart Nasil Takilir Mobilge


Iphone Modellerinde Sim Kart Kaldirilabilir Bilim Teknoloji Haberleri


Iphone A Sim Kart Nasil Takilir 13 Adim Resimlerle Wikihow


Mini Ve Ya Micro Sim Kart Iphone 5 Icin Nasil Nano Sim E Donusturulur Tutorial Turkiye De Ilk Kez Iphone Turka


Anahtarsiz Iphone Sim Kart Nasil Acilir Sim Kart Yuvasi Acilmiyor Ne Yapmali Anahtar Kaybolursa Ne Yapmali


Iphone 6 How To Remove And Insert A Sim Card Youtube


Iphone 7 Plus Sim Kart Yuvasi Degisimi Iphone Istanbul Ozel Teknik Servis


Samsung Galaxy S5 How To Insert Sim Card Youtube


Iphone Sim Kart Okumuyor Takili Degil Uyarisi Gsm Iletisim


Iphone Sim Karti Nasil Cikarilir Teknoon


Related Posts